Vi är ett erfaret, skickligt och ständigt nyfiket gäng i kärnan som nu etablerar ABIZKO på den svenska IT-marknaden i första fasen. Vi är experter inom systemutveckling, integration och infrastruktur baserat på Microsofts teknologier.

Idén bakom ABIZKO och varför vi startade var att vi upplevt att rekrytering samt samspelet i vardagen mellan sälj och leverans många gånger kan göras mycket effektivare och bättre. Detta tillsammans med lång erfarenhet från branschen och ett stort affärsnätverk medför grymma möjligheter. Vi har sett effekterna och möjligheterna som skapas när man lyckas med både rekrytering och samspelet – hur det får såväl medarbetare som företag att växa på ett sunt och framgångsrikt sätt.

ABIZKO är inte vilket IT-konsultbolag som helst. Vi är ett premiumbolag där våra konsulter spelar i Champions League. ABIZKO har direkt från starten lyckats vinna spännande uppdrag från kunder som AFA Försäkring, Comviq, H&M, Kesko, KPA Pension, Lantmännen, PEAB, Permobil, PwC, Raketech, Region Stockholm, Sandvik, SEB, Skandikon, Svea Ekonomi, Tele2, Tieto, Volkswagen och Valmyndigheten. Vi växer med nya medarbetare och kunder varje månad.

Förutom Örebro så har vi även kontor i Stockholm och Gävle.