Just nu söker folk efter företag som ditt

Vi startade vår resa här i huset 2015 när vi hyrde ett halvt rum i lokalerna. Sedan dess har verksamheten sträckt sig långt från Örebro och vi jobbar idag med företag från norra Sverige till södra Spanien. Hjärtat finns dock fortfarande kvar i en av Sveriges bästa städer – Örebro.

Delumo är #socialmediaexperts 💛 Vi hjälper ditt företag att sälja mer genom Google Ads och sociala medier. Ett självklart steg när ditt företag vill få fler konverteringar. Dessutom är vi certifierade Google Partners. Våra kunder har olika syften och mål, vilket gör att vi skräddarsyr våra lösningar för att anpassa efter era behov. Ni får alltid en kostnadsfri resultatuppskattning innan vi startar ett samarbete.

Några av våra referenser är: Elon, Rieker, Götmars, Mäklarhuset, Askersund kommun, Centrala Gummi, Fastighetsbyrån med flera. Som du läser jobbar vi med företag i alla olika sorters branscher.

Delumo drivs av Philip Lindqvist och Paulina Holmgren, men det är mig, Philip, som ni hittar i huset. Ring, maila eller ryck mig i huset så berättar jag mer. 🙂

010 – 330 62 00 info@delumo.se delumo.se