Klimatförändringar, medvetna konsumenter, en ökad e-handel och en stad som vill klara av framtida miljömål? Det måste gå att förena, tänkte vi, och fick upp ögonen för lastcyklar, så kallade cargo bikes, som har börjat synas alltmer i europeiska städer de senaste åren.

»Vi vill bidra och vara en pusselbit i den moderna hållbara staden. Kan vi dessutom ha kul samtidigt som vi gör det, skapa en svensk innovation, lyfta det lokala näringslivet och även göra det på ett socialt hållbart sätt – då kommer vi långt.«

Danilo Barrera Glader, VD och grundare

Många av dessa har sina budfirmors namn trycka på boxen (containern), men vi såg en möjlighet att nyttja den ytan på ett smartare sätt. På våra cyklar har vi därför adderat på en funktion som passar för en modern stad – en digital marknadsföringskanal. Tack vare våra specialbyggda boxar kan vi integrera två stycken 55-tumsskärmar på varje cykel.

Last Mile Service

Våra eldrivna lastcyklar, cargo bikes, är både klimatsmarta och tar sig fram i trånga utrymmen. Vi tar ditt gods från depå, lager eller butik till slutkund. Boxarna är låsbara och klarar alla väderförhållanden. Vi kan även låta våra kunder följa sin leverans i realtid med ruttoptimering – något som verkligen uppskattas och ger hög kundnöjdhet.

Smart Media Service

Varje cargo bike är utrustad med två skärmar på 55 tum och byggda för att vara utomhus oavsett väder. Det ger dig ett unikt annonsutrymme med synlighet i staden. Vi har även en plattform som gör det även enkelt att ladda upp ditt budskap och planera din kampanj. Våra cyklar kan stå på ett torg, i en park, utanför en sportarena eller åka runt under en mässa.

Du kan givetvis annonsera även om du inte köper transporter av oss.

Last mile +
digital marknadsföring
= iDeliver