Skapar med fingertoppskänsla

Letar ni produktionsförstärkning till marknadsavdelningen eller behöver ni hjälp med att ta fram ett visuellt koncept? Kråkspark gör allt ifrån kampanjmaterial och magasin till illustrationer och annat ögongodis!

Illustration

Ulrika Arenius, Kråksparks grundare och alter ego, illustrerar för böcker och reportage men också produkter och kampanjer.

– Visuella koncept som bygger på mönster och illustrationer ger en enorm lyskraft! Uttrycket blir unikt och kan varieras i det oändliga, värt att tänka på när man ska lansera en ny produkt.

Illustrationer kan också vara lösningen när man ska gestalta ett känsligt ämne eller om man vill lyfta ett reportage.

– Tid och rum, känslor och människor kan mixas utan begränsning. Man behöver inte bry sig om tillstånd, att hyra in modeller eller utrustning som ofta är fallet vid fotografering. Bara illustratören och själva ämnet behövs.

Grafisk design

Under sina år som formgivare har Ulrika tagit fram marknadsmaterial för bland annat Electrolux Home, Eldabutiken, Jakobssons Möbler och Elon.

– Att formge så att erbjudandet blir glasklart är fantastiskt kul och något av mitt signum.

Kråkspark levererar för tryckt och digital media, rörligt för sociala medier med mera.

– Det mesta är genomförbart! På egen hand, men också med hjälp av alla duktiga branschkollegor på Creative House fixar vi det som kunden behöver.

Kolla gärna in Ulrikas alster och produktion på Kråksparks hemsida.

Vad är Kråkspark?

Det är ränderna som kommer fram när du kisar mot solen och när du ler med hela ansiktet. Kråksparks vision är lyckade samarbeten, där vi är så nöjda med resultatet att ‘Kråkspark’ uppstår.