Björn Ulvaeus kommer till UTSIKT 2019

Nu lanserar vi CREATIVE TALKS – en ny kanal för att sprida tankar, idéer och inspiration kring entreprenörskap och företagande. Vi gör det i form av scenframföranden där en framgångsrik entreprenör åt gången får berätta sin historia och dela med sig av sina erfarenheter. Fritt från hjärtat, manusbundet eller i form av en intervju.

»TALKS är vårt initiativ för att få högprofilerade gäster till Örebro, som kan inspirera med sina erfarenheter och berättelser. Under premiären tar vi del av Björn Ulvaeus enorma drivkraft och nyfikenhet; hela vägen från ABBA till Session.« säger Niclas Molinder, initiativtagare

Först ut är som sagt Björn Ulvaeus – som inte behöver någon närmare presentation. Vi kommer att få ta del av personliga berättelser, anekdoter och insikter från en av Sveriges internationellt mest kända personligheter. Niclas, som är mångårig vän och affärskollega med Björn, kommer att ställa de intressanta frågorna. Det hela sker i en varm, personlig och nära atmosfär.

Alla våra TALKS filmas och läggs upp på webben.

Tid och plats

Premiären sker hos oss på Creative House under UTSIKT 2019, så anmälan sker till Handelskammaren (nedan). Vi ses i eventytan på plan 3, torsdagen den 10 oktober klockan 10:00. Missa inte detta unika tillfälle!

När: Torsdag 10 oktober, kl 10.00
Var: Creative House, Älvtomtagatan 12, Örebro

Nästa chans att uppleva CREATIVE TALKS är våren 2020.

Kort om UTSIKT

UTSIKT är en mötesplats med en tydlig avsikt – här samlas företag, universitet, offentliga näringslivsaktörer och den ideella sektorn för att tillsammans skapa förutsättningar för framtidens företagande i hela Örebro län. Nu bjuder Handelskammaren Mälardalen in till UTSIKT för fjärde gången och vi lovar att du är lite smartare, har lite fler vänner och är på gott humör när du går hem på kvällen.

JA, jag kommer! Björn Ulvaeus