Pojen Communication i ny skepnad

Pojen Communication har ny hemsida, grafisk profil och massvis med fräscha kundcase. Titta in på pojencom.se så förstår du vad vi menar.

Pojen Communication jobbar med idé, rådgivning, strategi och genomförande inom digital kommunikation och företags närvaro online. Här kan du till exempel få hjälp med allt från sociala medier och webb till uppbyggnad av varumärke och olika material för marknadskommunikation.

”Det känns toppen att nu ha en snygg och tydlig hemsida, där jag visar vad det är jag gör och kan göra. När enskilda delar i de olika projekten får egen plats blir det mycket lättare att förstå. Mina fantastiska kunder har lånat mig bilderna som kopplas till de olika casen,” säger Anna Pojen.

Anna tog själv fram hemsidans koncept och innehåll. Remarc skapade logga och den grafiska profilen, Andreas Hylthén fotograferade porträttbilderna och Pixalero satte upp webben och förverkligade konceptet.

”Det var perfekt att ta hjälp av andra här i huset, så att jag själv kunde fokusera på mina kunder. Det är jätteroligt att nu ha en modern profil som speglar både mig och mitt företag. Punkten i min logga till exempel är en lek med pricken över j i mitt namn, som nu står för tydlighet.”

Se där vad kreativt samarbete kan åstadkomma!