Integritetspolicy | Creative House

Integritetspolicy

Vi värdesätter din integritet och behandlar därför dina personuppgifter med respekt. De tillhör dig och vi har bara fått låna dem av dig under en begränsad tid. Därför kommer vi alltid att vara öppna med vilka uppgifter vi samlar in, i vilket syfte vi samlar in dem och hur länge vi behåller dem. Det är egentligen allt du behöver veta, men om du vill gräva ner dig i detaljerna så förklarar vi mer nedan…

Personuppgiftsansvarig: Fredric Öjebrandt


Varför samlar vi in information?

Vi samlar in information för att hantera hyresgäster, marknadsföra Creative House, informera om vad som händer här i huset och göra det lättare för dig som besökare att hitta rätt på hemsidan. De flesta webbplatser på internet använder samma eller liknande system för att få en överblick kring besökarna på sina respektive sidor.


Hur länge sparas informationen?

De personuppgifter som vi samlar in, exempelvis via avtal, epost, webbplatsen, kontaktformulär och sociala medier, sparas i enlighet med de grundläggande kraven i nya dataskyddsförordningen (2018-05-25).


Information du uppger på hemsidan

Om du kontaktar oss genom något av formulären på vår webbplats kommer dina uppgifter att sparas och hanteras. Uppgifterna raderas när det gått ett år sedan vi senast hade kontakt med varandra.

Vi använder kakor (cookies) och anonyma identifierare för att samla information om bland annat vilken typ av webbläsare du använder, ditt operativsystem, vilka sidor du besökte hos oss och vid vilken tidpunkt du surfade in hos oss. Vi lagrar inte din IP-adress, men informationen används för att avgöra vilken region och land du surfar ifrån. Kakorna är alltså anonyma och kan aldrig spåras tillbaka till dig som person. Statistiken vi får fram med hjälp av kakorna används endast för att utveckla och förbättra användarupplevelsen på vår webbplats.

Om du vill undvika att information delas med oss kan du välja att stänga av kakor i din webbläsare eller använda funktionen att surfa privat.


Mer information

Om du har du ytterligare frågor om vår integritetspolicy eller datahantering kan du kontakta oss på info@creativehouse.se eller bara sladda förbi någon dag.

Observera att denna integritetspolicy gäller den ekonomiska föreningen Creative House (769630-5460) i Örebro. De företag och organisationer som hyr in sig hos oss i huset ansvarar för sin egen integritetspolicy och datahantering.