CREATIVE HOUSE – Konferens i Creative House - Creative House

Inspirerande miljöer

Konferensrum

och möteslokaler

Här finns det personliga bemötandet och en känsla av exklusivitet, parat med närheten till över hundra företag inom otaliga branscher.

  • Upp till 50 personer vid bord
  • Upp till 100 personer i biosittning
  • Flera små och större konferensrum

Just nu erbjuder vi

Digitala möten

Konferens på ditt sätt

Om du har en egen idé om hur du vill lägga upp din konferens eller ditt event så diskutera vi gärna olika lösningar. Många av våra gäster lägger sina evenemang under kvällar eller helger – eller hyr en möteslokal utan konferenspaket under ett par timmar. Vad har du för önskemål?

Halvdagskonferens

Inklusive lokal, lunch och för- eller eftermiddagsfika
1–30 gäster, 295 kr/person
31–40 gäster, 250 kr/person
41–50 gäster, 220 kr/person

Halvdagskonferens utan lunch
1–30 gäster, 195 kr/person
31–40 gäster, 150 kr/person
41–50 gäster, 120 kr/person

Heldagskonferens

Inklusive lokal, lunch och både för- och eftermiddagsfika
1–30 gäster, 395 kr/person
31–40 gäster, 350 kr/person
41–50 gäster, 320 kr/person

Heldagskonferens utan lunch
1–30 gäster, 295 kr/person
31–40 gäster, 250 kr/person
41–50 gäster, 220 kr/person

Alla priser exklusive moms och gäller under ordinarie kontorstid.

Vi hjälper dig

Du vet precis vad du vill göra – vi vet hur man gör det. Tillsammans planerar vi din konferens så att ni får ut det mesta av dagen. Lokalerna, pauserna, aktiviteterna, utrustningen och servicen anpassas efter era behov och dina önskemål.

I alla konferensbokningar ingår kaffe/te, bubbelvatten och frukt eller lättare snacks till alla mötesdeltagare.

Teknik & utrustning

Alla konferensrum är utrustade med wifi, fast nätverkskabel, whiteboard och tv-skärm. Stora eventytan har en rejäl ljudanläggning och tre 75″ tv-skärmar. Vid behov tar vi in ljudslinga, PA-utrustning eller annan teknik.

»Att ha konferens och umgås på Creative House är alltid lika stimulerande. Fantastiskt värdskap från Lotta och Ingrid samt en cool miljö och spännande företag som omgivning gör att det alltid är värt att lägga sin tid hos Creative House!«

»Gästerna möts av ett värdskap som är professionellt och kreativt – och har du frågor om hur du kan utveckla ditt föredrag eller möte så finns det alltid ett gott ord på vägen.«

»Det här är enda stället i stan där vi kan hålla möten och konferenser i en kreativ miljö i kombination av grymma lokaler samt trevlig personal. Creative House är självklart val för oss.«

VÅRA KONFERENSRUM

Som medlem kan du boka mötesrum direkt i Creative House-appen.

  • 100

EVENTYTAN

Vår scen används flitigt för konferenser, evenemang, föreläsningar, workshops, festligheter och annat. Här finns plats för upp till femtio gäster i konferenssittning eller hundra besökare i biosittning. Lokalen är utrustad med en rejäl ljudanläggning och tre 75″ tv-skärmar.

Kapacitet

Biosittning upp till 100 gäster
Skolsittning upp till 50 gäster
Öar upp till 30 gäster
U-bord upp till 25 gäster

Fakta

Ljud Rejält
Skärmar 3 × 75” LED
Anslutningar Alla finns
Storlek 13,4 × 8,0 m (höjd 3 m)

Kontakta oss för prisförslag.

Jag vill veta mer
  • 6 – 8

K3:1 – Konferensrum

Husets två största konferensrum finns på plan 3, precis intill vår scen- och eventyta. I K3:1 sitter 6 – 8 personer ledigt och rummet har whiteboard och en 60″ tv-skärm. Här finns också utrustning för videokonferens. Wifi och fast lina. Kvällssol och utsikt över Älvtomta koloniområde ingår.

Kontakta oss för prisförslag.

Jag vill veta mer
  • 2 – 4

K3:3

Detta mindre konferensrum ligger intill det större konferensrummet K3:1 – Älvtomta. Rummet är utrustat med whiteboard, tv-skärm och kvällssol. Bara utsikten i sig gör dina möten lyckade!

Kontakta oss för prisförslag.

Jag vill veta mer

Hittar du inte vad du söker?
Har du ett speciellt önskemål?

Kontakta oss

Eventköket på plan 3 är en knutpunkt mellan den stora eventlokalen, flera konferensrum och ett hundratal företag i vår Coworking Space.

Här är det som gjort för gemensamma aktiviteter, matlagning, servering eller bara skönt häng. Stora kylskåp, kaffebryggare, spis, diskmaskin och generösa ytor gör köket till en fröjd för ett aspirerande kocklandslag.

Kreativa möten, konferenser, keynotes & matlagning

Inspirerande eventkök
Plats för upp till 100 personer
Skönt häng i loungen

Frukost, äppelpaj & ibland nybakade bullar

»Det är en avslappnad miljö och skönt att vara här; det är lugnt och fina lokaler. Vi får ofta höra att det är anonymt på utsidan och att man aldrig kan tro att det är så fint inuti.

Vi kommer aldrig att kunna konkurrera med de stora, med en varm buffé med tre rätter, men vi har hittat vårt sätt. Ibland gräddar vi en äppelpaj, ibland bakar vi bullar. Vi gör det personligt och anpassar konferensen efter situationen. Ibland ordnar vi frukost, ibland en heldagskonferens, och ofta blir det häng runt köksön.«

Ingrid Öjebrandt
Creative Manager

LITE TIPS

inför din konferens

Bra kommunikation
Vissa läser, andra lyssnar och några lär sig genom att göra. Använd olika verktyg för att nå fram med ditt budskap till hela sällskapet.
Släpp mobilen
Den som antecknar mötet och den som kör ett bildspel behöver dator eller mobil. Stäng av alla andra skärmar, för de stör bara konferensen.
Gör ett schema
Håll tiden för varje diskussion, pruta aldrig på pauser och låt alla ta del av schemat. Avsluta mötet en minut innan utsatt tid – så blir alla nöjda.
Stå & gå
Rör dig när du pratar, dela upp er i smågrupper eller gå ett varv runt huset för att rensa tankarna. Variera er, så att ni inte sitter på en stol hela dagen.
Fokus
När alla fokuserar på det som visas och sägs går mötet snabbare och blir trevligare. Låt ingen deltagare ta över, utan låt ordet gå runt.
Paus + fika = sant
Bra fika eller tilltugg lyfter energin i rummet och regelbundna pauser håller dina deltagare alerta. Planera in pauserna i redan schemat.
Bra kommunikation
Släpp mobilen
Gör ett schema
Stå & gå
Fokus
Paus + fika = sant
Sugen på konferens? Hör av dig!
Jag är intresserad av