• Anmälan
  • Kostnadsfritt
  • Online
  • Publikt
  • Samarbete

Evelyn dialog: branding vs konstnärlig frihet

Har varumärket blivit viktigare än musiken? Artisten Love Antell och musikbolagspionjären Abbas Salehi möts i ett samtal om personligt varumärke, om att tillhöra, förpackas och att inte göra det.

Varför behöver vi prata om branding?

I dagens snabba medieklimat stöter alla artister och band snart på frågan om vad deras brand är. Som musiker behöver du inte bara kunna göra musik, utan även vara medveten om vilken din målgrupp är, skapa följare och vara medveten om hur du presenterar dig själv.

Har musikbranschen alltid sett ut såhär, eller har sociala medier ännu mera riktat fokus från musiken till det personliga varumärket? Vad är för- och nackdelarna med att ha ett tydligt brand? Hur viktigt är det att hålla sig till en genre och en stil, går det att utforska sin konstnärlighet fritt utan att riskera förlora sin publik?

Var? Youtube – Evelyn digitalt
När? Onsdag 9 juni 2021, klockan 18:00 – 20:00

Samtalet sänds live via Youtube och modereras av Evelyn Örebros verksamhetsutvecklare Clara Alm tillika artist, låtskrivare och producent. Vill du att vi ställer din fråga i samtalet? Mejla din fråga i förhand till Clara. Du kommer även kunna ställa frågor live i chatten.

OBS! Samtalet går inte att titta på i sin helhet i efterhand – det är live som gäller!