• Anmälan
  • Kostnadsfritt
  • Tilltugg

Musikscen Örebro | Write ’n produce

Örebros professionella musiker träffas på Creative House och diskuterar hur vi bättre kan samverka kring låtskrivande och musikproduktion.

Det är viktigare än någonsin tidigare att vi fortsätter arbetet med att stärka musikscenen i Örebro och skapa starka nätverk eller samarbeten mellan de professionella musikskaparna i staden. Vi genomför den här träffen så coronasäkert som möjligt, med begränsat antal platser och anmälan enligt principen först till kvarn. Alla stolar kommer att vara utspridda i lokalen och det mesta kommer att ske sittande.

Arbetar du helt eller delvis professionellt med musik och har Örebro som din utgångspunkt? Då är du varmt välkommen på vår tredje nätverksträff.

Du anmäler dig genom att klicka Kommer i evenemanget på Facebook. Om du har en vän som saknar Facebook så går det bra att anmäla sig till info@creativehouse.se.

Kommer = anmäld
Intresserad = inte anmäld (än)

Skriva & producera

Under den här våren och sommaren har det skrivits mer musik än någonsin tidigare, samtidigt som mycket annat inom musik och scenkonst varit omöjligt. Vi vill därför ta tillfället i akt att injicera lite extra energi och inspiration i skrivandet.

Den här gången snackar vi om låtskrivande och produktion; vilka inspelningsprogram som är bäst, de grymmaste pluggarna och vilken mikrofon man ska använda. Samt hur man skapar en listetta. Vi skulle också vilja få en överblick över vilka inspelningsstudios som finns i stan.

Kanske ska vi arrangera ett “writing camp” för våra lokala musikkreatörer?

Ta med dig alla tankar och idéer du har kring att skriva och producera musik på den lokala arenan.


Gå gärna med i vår grupp för Örebros yrkesverksamma musiker på Facebook. Om du inte är en professionell musiker, men ändå intresserad av den lokala musikscenen i Örebro, så är du varmt välkommen att gilla sidan Musikscen Örebro.

Evenemanget är framflyttat från 28 maj, på grund av coronapandemin.