Be Creative | Creative House

Be creative

Mötesplatsen

för oss marknadsförare

Kommunikatör, webdesigner, art director, copywriter, illustratör, projektledare, content manager, producent, originalare, sociala medier-strateg, fotograf, PR-expert eller marknadschef – det här är nätverket för dig som som arbetar med kommunikation och marknadsföring.

Vi varvar samtal, vimmel och föreläsningar för att mötas, inspirera och hjälpa varandra till framgång.

»Den kreativa näringen behöver ett lättsamt tillfälle att träffas och se vad vi kan göra tillsammans i framtiden.«

Jörgen VegraeusCreative House

Nätverk & samarbete

Börjar din byrå kännas inrökt och lite väl hemtam? Frilansar du iklädd pyjamas i en kattvind hemma på gården? Om du vill utvecklas inom marknadsföring så behöver en krockyta där du träffar likasinnade, kan utmana dig själv och tillåts be om hjälp med kniviga fall. I Be Creative är det högt till taket.

Hungriga marknadsförare sökes

Är du en av Örebroregionens marknadsförare, kommunikatörer och kreatörer, som tar uppdrag för att bygga varumärken och öka sina kunders försäljning? Då är Be Creative för dig. Här kan vi mötas, brytas, mingla, prata och diskutera. Vi är övertygade om att samverkan är bättre än enfald. Håller du med?

Framgångsreceptet

  • Var snäll
  • Var nyfiken
  • Håll kontakten
  • Var generös
  • Be om hjälp

Nyheter om BE CREATIVE

OKEJ, jag fattar! Hur går jag med?

Det är enkelt att bli en del av vårt nätverk: var en schysst person, jobba med marknadsföring och/eller kommunikation och bli medlem i Creative House. Som Creative Member får du en hel del pang för pengarna. Vi ordnar flera träffar varje per år inom Be Creative.

Jag vill gå med

Profiler

Framgångssagan börjar här
Jag är intresserad av