Be Creative - Creative House

Be creative

Mötesplatsen

för oss marknadsförare

Art director, copywriter, projektledare, webdesigner, illustratör, content manager, producent, originalare, sociala medier-strateg, PR, fotograf, kommunikatör eller marknadschef – det här är nätverket för dig som som arbetar med marknadsföring.

Vi varvar samtal, vimmel och föreläsningar för att mötas, inspirera och hjälpa varandra till framgång.

»Den kreativa näringen behöver ett lättsamt tillfälle att träffas och se vad vi kan göra tillsammans i framtiden.«

Jörgen VegraeusCreative House

»Jag får minst 95 % av alla mina uppdrag och kunder genom nätverket. Det är inget snack – du måste bara gå med. Alltså nu. PANG!«

Nätverk & samarbete

Börjar din byrå kännas inrökt och lite väl hemtam? Frilansar du iklädd pyjamas i en kattvind hemma på gården? Om du vill utvecklas inom marknadsföring så behöver en krockyta där du träffar likasinnade, kan utmana dig själv och tillåts be om hjälp med kniviga fall. I Be Creative är det högt till taket.

Hungriga marknadsförare sökes

Är du en av Örebroregionens marknadsförare, kommunikatörer och kreatörer, som tar uppdrag för att bygga varumärken och öka sina kunders försäljning? Då är Be Creative för dig. Här kan vi mötas, brytas, mingla, prata och diskutera. Vi är övertygade om att samverkan är bättre än enfald. Håller du med?

Framgångsreceptet

  • Var snäll
  • Var nyfiken
  • Var generös
  • Håll kontakten
  • Be om hjälp

Nyheter om BE CREATIVE

OKEJ, jag fattar! Hur går jag med?

Det är enkelt att bli en del av vårt nätverk: jobba med marknadsföring, var schysst och bli medlem i Creative House. Som Creative Member får du en hel del pang för pengarna. Inom Be Creative ordnar vi flera träffar varje per år.

Jag vill gå med

Profiler

Det är inte helt lätt att få tio minuter med Niclas, för han har hela tiden bråttom till nästa möte, nästa samtal, nästa utmaning eller att förverkliga nästa idé. Men till slut sätter vi oss och pratar om livet, entreprenörskap och så klart om Creative House.
Niclas Molinder
Se profilen
Niclas Molinder
Framgångssagan börjar här
Jag är intresserad av