• Anmälan
  • Kostnadsfritt
  • Online

Impact Network | Andra träffen

Vårt nyaste nätverk kör snart sin andra lunchträff – det blir en Bring your own lunch via Zoom. Boka in 7 december klockan 12:00 – 13.30 i kalendern redan nu.

Zoom-länken kommer mejlas ut under måndag förmiddag.

Inför träffen har vi bett Tove Nordström kontakta flera av oss medlemmar i nätverket för att få inputs om vad vi har för förväntningar kring nätverket. Det har varit mycket bra för oss och ger oss nya insikter.

På mötet kommer vi dela upp oss i mindre grupper, för att vi ska få chans att lära känna varandra lite mer, diskutera förväntningar och prata om hur vi kan bidra till varandras utveckling.

Anmälan

Hör av dig till Fredric Öjebrandt på fredric@creativehouse.se och bekräfta att du vill vara med. Känner du till något bolag eller en person som du tycker ska vara med i nätverket? Hör gärna av dig till Fredric om det också.


Impact Network är ett samarbete mellan Örebro Universitet, Mötesplats Social Innovation, Creative House och SE Forum. Syftet med nätverket är att samla entreprenörer och bolag som jobbar med hållbarhet.

Vi ser fram emot att ses och tillsammans bygga grunden för ett bra och givande nätverk. I uppstarten håller vi kommunikation via mejl, men när vi sedan växlar upp antalet kommer vi gå över till en digital plattform.