Creative Dragons - Creative House

Creative Dragons

Investerare möter

drivna entrepenörer

Regionens mest inspirerande pitchevent lockar varje år nya entreprenörer med spännande affärsidéer och slipade investerare ur Örebroregionens näringsliv.

Creative Dragons är en unik möjlighet att träffa investerare som är beredda att satsa på just dig och ta din affärsidé till nästa nivå!

»Det här har varit inspirerande, med allt från matrobotar till nyskapande app-idéer. En härlig kväll som jag hoppas att det blir fler av.«

Drakarnas favorit 2018

Hannes Rydell berättar om DropInGolf – en webbapp för att effektivisera användandet av golfbanor. Den som börjar en 18-hålsbana och hoppar av vid nionde hålet lämnar halva banan oanvänd. DropInGolf öppnar upp fler tider och ger mer spelmöjligheter. Alltså tid, pengar och tillgänglighet. Att tjänsten redan finns ute på marknaden fick drakarna att höja på ögonbrynen.

DropInGolf

En stark idé inom ett viktigt område

Maria har bakgrund som lärare och vikarie. Hon berättar att det ännu inte finns något verktyg för att en vikarie snabbt ska kunna fylla en lektion med bra innehåll för eleverna. Därför har hon utvecklat appen Vikariehjälpen. Genom att logga in i systemet kommer vikarien snabbt och enkelt att få hela lektionen fixad. Det ska vara enkelt, snabbt – och meningsfullt.

Vikariehjälpen

Häng med, det blir kul!

Creative Dragons är en kväll fylld av spänning, visioner, ambitioner, drömmar, mingel och nya möten. Vi låter sex drivna entreprenörer pitcha sina affärsidéer på scen inför publik och en jury med kreativa drakar. Efteråt bjuder vi på enklare förtäring och mingel. Det kostar inget att sitta med i publiken, men anmälan krävs och är bindande. No-showers debiteras 500 kronor plus moms.

Observera:

Creative Dragons 2020 – Digital Edition sänds online och sker utan fysisk publik på plats.

Ja, klart jag vill titta!

Nyheter om Creative Dragons

Vinnare genom historien

2019

DRAKARNAS FAVORIT
Mattias Djurstedt med Närke Green Fish

PUBLIKENS FAVORIT
Mattias Djurstedt med Närke Green Fish

2018

DRAKARNAS FAVORIT
Hannes Rydell med DropInGolf

PUBLIKENS FAVORIT
Danilo Barrera Glader med sin transportlösning iDeliver

2017

DRAKARNAS FAVORIT
Cem Celepli Atci med Snaptive

PUBLIKENS FAVORIT
Priset instiftades först 2018

Arrangörer

Frågor på det? Ropa till!
Jag är intresserad av