Musikbranschen

I maj kör Musikscen Örebro två träffar för att diskutera och lära oss mer om musikbranschen i stort. Den 5 maj blir det en grundläggande introduktion för dig som är ny i musikbranschen och kanske inte ens startat företag än. Den 25 maj kör vi en avancerad nivå för etablerade musikskapare och -företagare.


Vi ses i sal M354 på Musikhögskolan vid Örebro Universitet klockan 18:00.


Om du arbetar professionellt med musik, eller har för ambition att göra det, och har Örebro som din utgångspunkt är du precis rätt person för dessa två kvällar. Till träffen den 5 maj behöver du inga förkunskaper alls och ingen fråga är för konstig.

»Vi vill nå ut till alla musikskapare i Örebro och bjuda in dem till intressanta föreläsningar och workshops. Vi har en ambitiös plan, där ungefär hälften av programpunkterna är branschutveckling och andra hälften handlar om det kreativa skapandet. Allt kulminerar i ett par pitch-event nästa år,« säger Mikael Enmalm.

Under våra träffar är det högt till tak och det är deltagarna som lyfter nätverket med sina frågor om stort och smått. Kärlek till er! <3

Program

18:00 Välkommen & mingel
Tilltugg, kaffe och annan dryck.

18:15 Musikbranschen
Vi går igenom, diskuterar och lär oss mer om musikbranschen utifrån deltagarnas olika kunskapsnivåer och erfarenheter. Vi varvar föreläsning med öppen diskussion och allmän frågestund.

20:00 Mingel
Passa på att prata med någon du inte känner.

Anmälan

Du anmäler dig genom att klicka Kommer i något av eller båda evenemangen på Facebook. Det går även bra att anmäla sig till info@creativehouse.se.

Gå gärna med i vår grupp för Örebros yrkesverksamma musiker på Facebook. Om du inte är en professionell musiker, men ändå intresserad av den lokala musikscenen i Örebro, så är du varmt välkommen att gilla sidan Musikscen Örebro.

Pressbild på
Tim Larsson

Pressbild på
Niclas Molinder

Pressbild från
Musikscen 2021