Hur bygger man en fanbase?

Hur marknadsför du dig själv, din musik eller ditt band för att nå ny publik? Var ska man synas, hur ska man göra och vilka kanaler är viktigast?

Välkommen till en helkväll på Creative House där vi går igenom hur man bäst kan marknadsföra sig i musikbranschen och hur man når en miljon spelningar på Spotify på kortast tid.

»Det bästa med det här nätverket är deltagarnas engagemang och att det finns så många potentiella samarbeten. Det här nätverket kan verkligen utveckla musikstaden Örebro och skapa nya livskraftiga företag inom branschen,« säger Niclas Molinder.

Om du arbetar helt eller delvis professionellt med musik och har Örebro som din utgångspunkt är du precis rätt person för den här kvällen. Du behöver inga förkunskaper och ingen fråga är för konstig. Det som gör våra träffar extra bra är att alla deltagare vågade fråga om både stort och smått. Kärlek till er! <3

Program

18:00 Välkommen & mingel
Tilltugg, kaffe och annan dryck.

18:15 Hur bygger man en fanbase?
Vi går igenom, diskuterar och lär oss hur man bäst marknadsför sig som ny på musikscenen.

20:00 Mingel
Passa på att prata med någon du inte känner – det kan vara den person du skriver nästa schlagervinnare tillsammans med.

Anmälan

Du anmäler dig genom att klicka Kommer i evenemanget på Facebook. Om du saknar Facebook går det också bra att anmäla sig till info@creativehouse.se.

Kommer = anmäld
Intresserad = inte anmäld (än)


Vi ses på Creative House, i eventytan på plan 3, torsdag den 28 april.


Gå gärna med i vår grupp för Örebros yrkesverksamma musiker på Facebook. Om du inte är en professionell musiker, men ändå intresserad av den lokala musikscenen i Örebro, så är du varmt välkommen att gilla sidan Musikscen Örebro.