Musikscen Örebro | MASTERING

Den 27 april drar vi ihop en föreläsning om mastering – med flerfaldiga Grammy- och Platinum-vinnaren Thomas ”Plec” Johansson. Han delar med sig av sin gedigna erfarenhet inom både mixning och mastering (slutpolering).

Plec kommer att berätta och visa hur han jobbar med mastering av kundernas musikmixar. Föreläsningen vänder sig till dig har grundläggande koll på mix och mastring, men som vill få mera insikter och ta nästa steg inom mastering.


Vi ses i eventytan här på Creative House.


Om du arbetar professionellt med musik, eller har för ambition att göra det, och har Örebro som din utgångspunkt är du precis rätt person för dessa två kvällar. Och kom ihåg – ingen fråga är för konstig.

Under våra träffar är det högt till tak och det är deltagarna som lyfter nätverket med sina frågor om stort och smått. Kärlek till er! <3

Program

18:00 Välkommen & mingel
Tilltugg, kaffe och annan dryck.

18:15 Mastering
Plec går igenom sina punkter och vi diskuterar tillsammans utifrån våra olika kunskapsnivåer och erfarenheter.

20:00 Mingel
Passa på att prata med någon du inte känner.

Anmälan

Du anmäler dig genom att klicka Kommer i evenemanget på Facebook. Det går även bra att anmäla sig till info@creativehouse.se.

Gå gärna med i vår grupp för Örebros yrkesverksamma musiker på Facebook. Om du inte är en professionell musiker, men ändå intresserad av den lokala musikscenen i Örebro, så är du varmt välkommen att gilla sidan Musikscen Örebro.