Introduktion till Digitalakademins onlineutbildning

Vill du lära dig hur ditt företag kan bli effektivare och mer framgångsrikt på nätet?

Utveckla din verksamhet och lär dig allt om digitaliseringens möjligheter. Genom Digitalakademin kan du som företagare lära dig hur ditt företag blir mer framgångsrikt på nätet.

Onlineutbildningen inleds med ett introduktionsseminarium där du får träffa en Almi-rådgivare som berättar om Digitalakademin och går igenom hur du får ut mesta möjliga av utbildningen.

Själva utbildningen gör du själv online när det passar och den består av 23 olika ämnen med totalt 89 lektioner. Du väljer själv om du vill gå igenom alla delar eller göra en egen utbildningsplan utifrån dina behov. För att bli certifierad krävs det däremot att du går igenom alla lektioner med godkänt resultat.

Exempel på huvudområden i onlineutbildningen är:

  • Utöka verksamhet till nätet
  • Gör det enklare för folk att hitta ert företag på webben
  • Nå fler lokalt, i sociala medier och på mobila enheter
  • Nå fler kunder med annonser
  • Sälj produkter eller tjänster online

Digitalakademin är ett initiativ av Google och Almi. Syftet är att utbilda svenska företag till att bättre ta tillvara de möjligheter som digitaliseringen erbjuder.

Information och anmälan

När: Onsdag 16 maj, kl 15:00 – 18:00
Var: Creative House, Älvtomtagatan 14, Örebro

Sista anmälningsdag är 16 maj och anmälan är bindande. Vi bjuder på fika. Ej avanmäld plats ger en kostnad på 250 kr plus moms. Vid frågor kontakta Christoffer Nordström per 019-17 48 12.

Anmäl mig
Jag vill veta mer