Interagera och inspirera

Vi tycker att det är roligt när det går bra för våra vänner i huset. En sådan vän är Jon Forsell på Happy Bear, som kommer att hålla en interaktiv föreläsning om kreativitet för Handelskammaren MälardalenMakeriet i Örebro den 27 februari. Det vill du inte missa!

”Det är vår förmåga att göra nya saker som avgör om vi som företagare hänger med våra kunder. Och då behöver vi vara kreativa. Men – vad vet du egentligen om kreativitet och vad som gör oss kreativa?

I den här interaktiva föreläsningen får du testa dina attityder och kunskaper om kreativitet. Dina svar jämförs med global forskning och best practise – och efteråt kan du gå hem och göra mer av rätt saker, på rätt sätt för att öka innovationsgraden i ditt företagande.”

Föreläsningen Om kreativitet riktar sig till både microföretagare och större bolag med flera anställda.

När: Tisdag den 27 februari, kl 11:30 – 13:30
Var: Makeriet, Kungsgatan 3, Örebro

Anmälan är bindande, men platsen får naturligtvis överlåtas till en annan person. Det kostar 150 kronor för medlemmar i Handelskammaren Mälardalen och 300 kronor för icke medlemmar. Priset är exklusive moms.

Sista anmälningsdag är 23 februari 2018.


Jon har även blivit inbjuden hålla en digital interaktiv föreläsning på Möten & Events på Kistamässan den 22 februari, jämte giganter så som Fredrik Reinfeldt, Elaine Eksvärd och Jon Skinnarmo.

Inspirera mera är en föreläsning om passion, engagemang och hur man utbyter idéer och skapar mervärde genom möten och interaktion. Möten & Events är en ren fackmässa och är bara öppen för representanter från näringslivet och offentlig sektor. Föreläsningen är kostnadsfri och du kan hämta din entrébiljett på eventets webbplats (knappen nedan).

När: Tisdag den 22 februari
Var: Möten & Events, Kistamässan, Stockholm

Inspirera mera – Kistamässan Om kreativitet – Makeriet Happy Bear