Musikscen Örebro | Live & festival

I höstas bjöd vi in till en stor träff med alla professionella musikskapare i Örebro.

»Det känns så klart jättekul att så många kom förra gången och jag tror att vi kan göra något riktigt bra av att fler inom musiken i Örebro får en möjlighet att träffas och samarbeta. Det blev mycket diskussioner i höstas och några av dessa gräver vi ner oss i ännu mer denna gång,« säger Niclas Molinder.

Målet är att skapa fler träffar, bygga plattformar och ordna mötesplatser. Nätverka! Vi fortsätter diskussionerna från första träffen med två stekheta ämnen:

• Livescen Örebro

Hur gör vi för att ge våra lokala artister bästa möjlighet att spela live och arrangera konserter, i samarbete med våra lokala arrangörer, så vi utnyttjar stans samtliga scener optimalt?

• Live at Heart

Vi skapar en plattform för lokala artister, inom alla olika genres, för att kunna delta i festivalen. Bland annat ser vi fram emot en ny scen inom hip-hop. Hur går vi vidare?

Praktisk information

När: Torsdag 5 mars, klockan 18-20
Var: Creative House, eventytan på plan 3

Eventet är kostnadsfritt och öppet för alla som arbetar professionellt inom musik i Örebro.

Är jag välkommen?

Målgruppen är de som på något sätt arbetar professionellt (helt eller deltid) med musik och utgår ifrån Örebro. Känner du igen dig i beskrivningen? Välkommen på träffen!

Attenda gärna vårt event på Facebook och bjud in alla som kan vara intresserade till vår privata grupp för professionella musikskapare.