Invigning på Saluhallen

Vi rullar ut röda mattan och firar att Creative House öppnar en central hubb på Saluhallen i Örebro. Kom och fira med oss, skåla i bubbel, mingla på röda mattan och bli plåtad som en tvättäkta kändis.

Vår DJ står redo, så att vi kan dansa in i natten.

– Det vi gör här är en otroligt spännande satsning, tillsammans med vår hyresvärd Carlsson & Åqvist, och vi hoppas på att det ska bli mycket rörelse och aktiviteter på vår ”gräddhylla” i city, säger Niclas Molinder, en av grundarna till Creative House.

Alla är välkomna på invigningen! Fastighetsägaren bjuder alla som kommer från Creative House och husets officiella partners på ett glas välkomstbubbel vid entrén.

– Vi är involverade i två av de mest intressanta företeelserna i Örebro idag; Saluhallen och Creative House. Saluhallen är en väldigt bra mötesplats, med gott om plats förutom just under lunchen och vid afterwork. Samtidigt är Creative House ett intressant koncept. Vi tänkte att det skulle vara intressant att kombinera dessa två, säger Björn Åqvist, på Carlsson & Åqvist.

Tanken med Creative House by Saluhallen är att erbjuda alla nätverkande entreprenörer i Örebro en plats för möten, utveckling och kreativitet – och ge dem ett smakprov på hur det är att vara med i Örebros största Business Community. Balkongen är speciellt inredd för arbete och möten, med bland annat extra uttag för att ladda mobilen eller datorn, men självklart går det bra att sätta sig var som helst i lokalen.

– Ta trappan upp, sätt dig och jobba ostört, träffa en vän eller nätverka med andra på vårt entresol. Här vill vi skapa en fristad för co-working, events och projektgrupper. Alla som vill samarbeta i kreativ anda är välkomna hit, säger Fredric Öjebrandt, en av grundarna till Creative House.

Afterworken är starten på något som kan bli hur bra som helst.

Du är varmt välkommen

När: Fredag 12 oktober, kl 16.00 – sent
Var: Saluhallen, Kungsgatan 15 i Örebro

Svara genom att klicka Kommer på vårt evenemang på Facebook.