Nytt samarbete med Örebro Hockey kring digitala möten

På Creative House har vi, tillsammans med de kompetenser kring film, presentationer och kommunikation som finns i nätverket, skapat en toppmodern studio för digitala möten och presentationer.

Nu lanserar Örebro Hockey ett studioprogram, i samarbete med oss och Sparky Films, där du kommer att få chansen att ställa frågor som rör hockeyklubben. Förhoppningen är att detta ska bli ett återkommande inslag, där alla får chansen att göra sin röst hörd.

»Vi måste hitta andra alternativ i dessa tider och Creative House’s lösning passade oss perfekt,« säger Ludwig Andersson, kommunikationsansvarig på Örebro Hockey

Örebro Hockey (ÖHK) är en klubb som spelar på högsta nivån i Sverige. Klubben gör sedan ett antal år tillbaka en resa som nu också tagit fart på det sportsliga planet. Detta innebär också att de som klubb sänder signalen att Örebro Hockey är en klubb att räkna med på riktigt framöver.

Det finns ett mycket starkt engagemang runt klubben och evenemanget i Behrn Arena är också av mycket hög kvalitet jämfört med andra SHL-klubbar.

»Det är alltid kul och prestigefullt att jobba tillsammans med Örebro Hockey. Vi vill göra vad vi kan för att hjälpa dem med sin kommunikation i det speciella läge vi befinner oss i,« säger Daniel Steinberg på Sparky Films

Både vi och ÖHK vet hur viktigt det är att kunna kommunicera med kunder, partners och supportrar med kontinuitet. Som nuläget är får man hitta andra lösningar än det som man normalt är van vid. Att hålla en kontinuerlig dialog med supportrar och partners är otroligt viktigt för ett varumärke som Örebro Hockey.

»Intresset och engagemanget runt hockey är väldigt stort i Örebro; och för att fortsätta resan mot ett ännu starkare varumärke måste Örebro hockey vara tydliga, informativa och konsekventa i sin kundkommunikation,« säger Jörgen Vegraeus på Creative House

Det första digitala mötet med Örebro Hockeys partners och supportrar sker på klubbens facebooksida:

När? Torsdag den 14 maj, klockan 11:15.

Örebro Hockey på Facebook

Om oss:

Creative House är Örebros största Business Community, med över 150 medlemmar och 100 företag i samma hus. Läs mer om Creative House eller kontakta Jörgen Vegraeus.

Sparky Films är en filmproducent, som med hög kreativ höjd producerar film för reklam och information. Läs mer om Sparky Films eller kontakta Daniel Stenberg.

Örebro Hockey är ett elitlag på högsta nivån i Sverige. Läs mer om Örebro hockey eller kontakta Ludwig Andersson.