Live at Heart + Creative House = sant

Vi smashar igång ett spännande samarbete med Live at Heart. Genom Creative House får musik- och filmfestivalen en ny dimension för entreprenörer och investerare – Live at Heart Creative. Här tar fler branscher, näringar och verksamheter plats och vi kommer att ordna föreläsningar, seminarier och nätverkande i olika former.

Live at Hearts konferensdel har tidigare präglats av musik och film. Med en utvecklad Creative-del skapas nu en större arena för människor med olika idéer att mötas. På programmet finns bland annat Kids Hack (barn provar programmering), robotvisning med Örebro universitet, meetups med olika IT-företag och en investeringsdag där entreprenörer möter investerare.

Satsningen på Live at Heart Creative är superkul och helt i linje med vår fortsatta satsning på att få fler kreativa startupföretag till Creative House, säger Niclas Molinder på Creative House.

Live at Heart startar onsdag 30 augusti och då inviger vi våra nya konferenslokaler på Creative House med en spännande föreläsning av Bijoy Goswami. Han kommer att prata om entreprenörskap, kreativitet och hur vi kan leva extraordinära, meningsfulla och glädjefyllda liv.

På torsdagen kör vi 8-10 klassiska pitchar i regi av Live at Heart Creative. Vi återkommer med mer information om dessa event senare.

Läs hela pressmeddelandet här.