Startseminarier med Almi

Ditt nästa steg till ett framgångsrikt och lönsamt företag. För dig som är på väg att starta, nyligen har startat företag eller fortfarande känner dig som nybliven företagare.

Vill du göra drömmen till verklighet? Eller vill du ta ditt företagande till en ny nivå? Utmana dig själv och ta nästa steg. Almis startseminarier ger dig både kunskap och inspiration. De skapar också handlingskraft som ger dig möjlighet att ta företagandet till en långsiktigt hållbar och lönsam verksamhet.

Vi på Almi har länge arbetat nära Sveriges småföretagare och våra startseminarier består både av inspiration och nyttig information. Men det som kommer att tillföra dig mest, är vi säkra på, är dialogen med andra företagare i samma situation. Seminarierna ger stort utrymme till att diskutera möjligheter och utmaningar med andra entreprenörer. Låt oss ta dig några steg närmare ett långsiktigt lönsamt och växande företag.

Om startseminarierna

Seminarierna leds av Almis erfarna rådgivare. Under deras ledning blandas information och diskussion under seminariets gång. Du får konkret kunskap och användbara tips inom olika ämnesområden. Du får också inspiration genom att lyssna till andra entreprenörers erfarenheter.

Startseminarierna är en serie om 5 seminarier. Seminarierna har tagits fram för att bilda en helhet, du bör därför börja med att deltaga i det första seminariet Du och ditt företag. Men det går också att enbart deltaga på de seminarier som särskilt intresserar dig. Seminariet Att köpa företag är enbart för dig som har sådana funderingar.

Du och ditt företag

Om att gå från idé till affärsmodell
När: Tisdagen den 8 maj, klockan 16:00-19:00

Räkna på din affärsidé

Om ditt företags viktiga ekonomiska samband och nyckeltal
När: Måndagen den 14 maj, klockan 16:00-19:00

Att sälja med framgång

Om att förstå dina kunder och underlätta köp
När: Tisdagen den 22 maj, klockan 16:00-19:00

Att växa

Om att tänka tillväxt redan från start
När: Måndagen den 28 maj, klockan 16:00-19:00

Att köpa företag

Om vad du bör tänka på inför ett företagsköp
När: Måndagen den 4 juni, klockan 16:00-19:00

Våra seminarier sker på Creative House, på Älvtomtagatan 12 i Örebro.

Syftet med seminarierna är att deltagarna ska få ökad kunskap och inspiration. Seminarierna ska bidra till personlig utveckling och ge handlingskraft att ta nästa steg. Deltagarna ska utöka sina nätverk och skapa nya kontakter med entreprenörer och specialister.

Alla startseminarier är kostnadsfria, men Almi debiterar 250 kr om du efter anmälan uteblir utan att ha lämnat återbud.

Jag vill anmäla mig
Emil Nordlander
019-17 48 13