Byteshandel 2.0

Frukostseminarium om lönsam, hållbar & laglig byteshandel

Skulle ditt företag vilja vara med och skapa ett nytt handelsnätverk för lokala små och medelstora företag? Idén är att handla med annars osålda varor och tjänster via barteravtal och på så vis bevara soliditet och öka omsättning. Kanske har du varor och tjänster du skulle kunna byta bort mot något ditt företag behöver bättre – redan idag?

  • Få betalt för överkapacitet som normalt sett inte blir såld.
  • Få tillgång till andras tjänster och produkter till bättre pris.
  • Stärk företagets likviditet och soliditet.
  • Få ett större lokalt nätverk.

Coompanion initierar nu Sveriges första socialt hållbara plattform för regional och lokal byteshandel mellan företag. Under seminariet berättar vi mer om konceptet och om varför ditt företag inte har råd att stå utanför. Vi bjuder på inspirerande information och berättar om alla fördelar med byteshandel. Frukost ingår, men ange eventuell specialkost i anmälan.

När: Torsdag 23 november, klockan 8:00 – 9:00
Var: Creative House, Älvtomtagatan 14, Örebro


Anmälan

Boka din plats på frukostseminariet Byteshandel 2.0 genom att skicka din anmälan per epost till Tatiana Lahtinen på Coompanion Mälardalen. Använd knappen nedan.

Ifall du vill veta mer om eventet eller har specifika frågor kan du använda den andra knappen för att kontakta Josephine Hedlund på Coompanion.

Jag vill vara med Jag undrar…