Lunchföreläsning om stress

Svårt att få tiden att räcka till? Hinner du inte riktigt läsa det här?

Jan Tern från Personbästa AB bjuder in till en kostnadsfri lunchföreläsning på Creative House om stress. Boka in 6 december i din kalender. Vi har 50 platser och föreläsaren bjuder på lunch (tack så mycket). Observera att anmälan därför är bindande.

”Jag ger dig värdefulla tips på vad du kan göra för att ta dig ur skadlig stress, och istället känna välbefinnande och prestera bättre.” – Jan Tern

Jan arbetar med funktionell friskvård för knopp och kropp som får lag, företag och individer att växa. Han har arbetat med utbildningar i många år och jobbade tidigare med arbetsmiljö och hälsa inom Volvokoncernen. Han har ett förflutet som utbildare för Lärdata och Adveta samt webmaster för ett antal bolag.

Eventet pågår 11:30 – 13:00, men själva föreläsningen är cirka 12:00 – 12:45. Jan föreläser på engelska och allt kommer att filmas. Föreläsningen sker i samarbete mellan Personbästa, Creative House och Happy Bear.

När: Onsdag 6 december, kl 11:30 – 13:00.
Var: Creative House, Älvtomtagatan 12 i Örebro.

Du anmäler dig till föreläsningen genom att gå in på eventet på Facebook och klicka på Kommer. Observera att anmälan är bindande och att först till kvarn gäller. Intresserad räknas inte som en anmälan och du är inte garanterad plats.

Foto © Jan Tern, Personbästa AB