Creative Dragons 2017

Pitcha din idé och låt den lyfta!

Slipade investerare ur Örebro läns näringsliv. Flera drivna entreprenörer med en affärsidé och en dröm! Den 15 november 2017 på Creative House i Örebro möter de varandra för första gången!

Behöver du en investerare som kan hjälpa dig att ta den till nästa nivå? Nu har du chansen! Vi ger dig en unik möjlighet att få möta investerare som är beredda att satsa på dig och din affärsidé!

Hur går uttagningen till?

För att delta i uttagningen spelar du in en kort presentation av dig och din idé via rekryteringsverktyget yobber.se. Det går även bra att skicka in din idé skriftligt (max 1 A4) tillsammans med kontaktuppgifter till Creative Dragons, Creative House, Älvtomtagatan 12, 703 42 Örebro.

Sista anmälningsdag – 15 oktober kl 12.00

Juryn väljer ut ett antal personer till nästa steg. Du meddelas personligen den 16 oktober om du gått vidare för att komma och pitcha din idé inför en jury den 20 oktober kl 9.00.

Juryn består av personer från Creative Dragons arbetsgrupp. Under den här uttagningen får du återkoppling på din idé och möjlighet att vässa din presentation ytterligare inför mötet med investerarna. Juryn väljer slutligen ut ett antal personer som möter investerare och publik under eventet Creative Dragons den 15 november 2017 med start kl 17.00 på Creative House, Älvtomtagatan 12, Örebro.

Hur gör jag för att få sitta i publiken?

Anmäl dig nedan och kom på Creative Dragons den 15 november. Och du – ta gärna med en vän!

Creative Dragons 2018

 

Missa inte den här chansen!