Enormt intresse för Live at Heart

Live at Heart arrangeras för nionde gången och även i år växer festivalen. Årets största nyhet blir Live at Heart CREATIVE, en del som handlar om entreprenörskap. Målet är att skapa en spännande mötesplats för entreprenörer och bolag från hela Norden – och ge dem en chans att träffa investerare.

– Live at Heart är först och främst en mötesplats. CREATIVE kommer att skapa nya relationer mellan entreprenörer och investerare, musiker och musikindustrin, filmskapare och filmindustrin. Det finns inget liknande event i Sverige, säger Åke Lundström, Live at Heart CEO

Intresset för Live at Heart är enormt och större VC-bolag som Norrsken, EQT, BackingMinds, ICAx och ALMI Invest, tillsammans med lokala affärsänglar, kommer finnas på plats. Detta ger en unik möjlighet för startup-bolag utanför storstadsregionerna att komma i kontakt och kunna presentera sina affärsidéer eller produkter för investerare som normalt inte finns tillgängliga.

Utöver det kommer spännande startup-bolag som Transfer Galaxy, WC360, Yobber och Virkesbörsen att delta. Marie Wall som är startup-ansvarig på Näringsdepartementet kommer också att finnas på plats.

– Vårt mål är att långsiktigt skapa ett bättre klimat för entreprenörer och startupbolag utanför storstadsregionerna, säger Fredric Öjebrandt, Creative House

Vi kommer också arrangera ett informationsmöte på Folkets hus i Vivalla under vecka 34, för att sprida information om Live at Heart Creative till entreprenörer på plats. Tillsammans med ÖBO och Örebro kommun kommer vi dela ut tjugo delegatpass för att ge möjligheten för intresserade att delta.

– Årets tema är entrepreneurship has no borders. Inom entreprenörskap spelar det ingen roll vilket kön man har eller vilket språk man pratar. Det är drivet att skapa något som är det intressanta och i mötet mellan olika människor händer det spännande saker, säger Niclas Molinder, Creative House

Vi ses väl på konserthuset i Örebro torsdag den 6 september 2018?

För startup-bolag som vill vara med kostar det 1 995 kr. Då ingår utställningsmonter, delegatpass för två bolagsrepresentanter, lunch, middag och full tillgång till hela musikfestivalen.

På kvällen blir det mingelparty, prisutdelning och musik hela natten.