IKEA – nu officiell partner

Idag är våra vänner från ledningsgruppen på IKEA i Örebro på plats och testar vår konferensanläggning. Samtidigt byggs och möbleras våra nya FLEX-platser – med skrivbord, stolar och andra möbler som behövs för att du ska kunna arbeta effektivt och aktivitetsbaserat – i regi av just IKEA.

”Det är bra för oss att komma ut från varuhuset och arbeta tillsammans med företagarna i regionen. Här har vi en trevlig och kreativ miljö. Framförallt avslappnad, vilket passar perfekt för våra ledningsmöten,” berättar Carina Nordström Sköldh, Store Manager på IKEA.

IKEA är från och med idag officiell partner till oss på Creative House. Som affärspartner kommer de att få tillgång till våra sköna lokaler, inspirerande event och det omfattande nätverk som finns i huset.

”Vår företagsavdelning IKEA Business kommer att lägga några av sina presentationer här på Creative House. Det passar bra för alla företag som är på väg att flytta in i huset och behöver möbler,” utvecklar Carina.

Initialt handlar det om ett par ledningsgruppsmöten per år och något fler möten eller presentationer med företagssäljarna. IKEA Business hjälper företag med kvalitativa och snygga företagsmöbler, framtagna för att skapa en ergonomisk och trygga arbetsmiljö. Det finns även andra funktioner inom IKEA som kommer att använda våra konferenslokaler vid olika tillfällen.

”Vårt mål är att samla ett nätverk kring huset, för att skapa krockytor eller mötesplatser mellan företagen på Creative House och mer etablerade bolag i landet. Att IKEA har valt att bli partner med oss stärker oss som Business Community. We like!” förklarar Fredric Öjebrandt, Creative House.