The Tribe Lounge söker kommunikatör

Kommunikationsbyrån The Tribe Lounge växer och det är dags att fylla på teamet med en till kommunikationskonsult. Fokus ligger på digitala projekt – framförallt som webbredaktör, skribent och som design-support.

»Vi ska bli fler i Triben vilket känns riktigt kul. Vi behöver en kommunikatör och har haft stort intresse på LinkedIn och vår hemsida för jobbet. Vi kör ansökan som en jobbpitch, där de som är intresserade får en chans att visa glimtar av sin potential snarare än en platt CV. Det ska bli spännande att se hur de som pitchar tolkar uppgiften,« säger Anna Pojen, vd.

Pitchen ska innehålla tre delar och riktar sig till The Tribe Lounges team, med målet att ge en teaser på vem du är, vad du kan och varför du är rätt person för jobbet. Formaten är en video, en tweet och ett designat material.

»Det ger oss en bra bild av både potential och person – och de som pitchar tar sig säkert en funderare på oss och hur de kan skapa en kommunikationspitch som sticker ut,« säger Anna.

Idag består teamet av Anna och Albin Sandh, som är kommunikatör och designer, och de sitter i en stor studio i den nyrenoverade delen av plan 1 på Creative House. Anna berättar mer om tjänsten:

»Nu söker vi en till stjärna som framför allt jobbar i våra digitala projekt; som webbredaktör, skribent och design-support. Det är ju speciella tider att rekrytera, så vi får se hur själva intervjuerna går till sen, men både jag och Albin ser fram emot att träffa vår nya Tribe-medlem.«

The Tribe Lounge jobbar främst med större bolag inom industri och infrastruktur branscher där de har mycket på gång.

»Under 2021 ska vi bygga vårt team och tillsammans fortsätta med vår affärsutveckling. Det kommer bli ett spännande år.«

Är du intresserad av jobbet eller vill veta mer?