The Tribe Lounge hjälper dig med kommunikation

Vill ni skapa värde och tillväxt kopplat till affärsplanen, varumärket och ert medarbetarlöfte? Välkommen till rätt kommunikationsbyrå!

The Tribe Lounge hjälper företag med kommunikation, strategier och relevant innehåll som stärker er affär, era medarbetare och ert varumärke.

Vi erbjuder tydliga tjänster inom finansiell kommunikation och IR, marknadskommunikation, varumärkesutveckling och intern kommunikation. Till det hookar vi självklart på corporate communication och employer branding där behov finns.

»En affärsplan och kundresan ska hänga ihop med varumärkets kärnvärden. Vi ser till att ditt företag blir relevant, snyggt, valbart och konsekvent.«

– Anna Pojen, VD & Kommunikationsstrateg

De flesta av våra kunder är större bolag inom B2B och flera finns på marknader utanför Sverige. Flera är börsnoterade.

»Oavsett om det gäller kreativ design, snygga videoproduktioner, presentationsmaterial eller pricksäkra texter så kan vi hjälpa dig – från idé till genomförande.«

– Albin Sandh, Kommunikatör & Designer

Vill du veta mer eller är nyfiken hör av dig till oss direkt!

Men vad betyder The Tribe Lounge? Triben – det är vi som jobbar här, våra fina kunder och samarbetspartners våra familjer och vänner. Loungen – det är platser där vi möts, engageras och skapar magi (eller ja, riktigt bra kommunikation) och knyter starka band.