Tim mixar vidare

Evenemanget är uppskjutet:

Coronaviruset ökar dramatiskt (igen) och vi tvingas därför fatta ett tråkigt beslut: Tim mixar vidare skjuts på framtiden. Vi kommer att spika ett nytt datum och utlysa det som ett nytt evenemang. Stay tuned!

På grund av det översvallande intresset för prodd och mix kör vi en fortsättning på förra träffens Break-Down Session. Bästa Tim Larsson skrapade lite på ytan av hur han jobbar med musik i studion och hur han mixade fram en fjärdeplats i Eurovision Song Contest 2019. Läs mer om vad som sades under förra träffen här.

Precis som förra gången gör vi det så coronasäkert som möjligt, med begränsat antal platser och anmälan enligt principen först till kvarn. Alla stolar kommer att vara utspridda i lokalen och det mesta kommer att ske sittande.

Om du arbetar helt eller delvis professionellt med musik och har Örebro som din utgångspunkt är du varmt välkommen på den här fortsättningskursen. Inga förkunskaper krävs och ingen fråga är för konstig. Det som gjorde förra träffen till en succé var att alla deltagare vågade fråga om både stort och smått. Kärlek! <3

Program

18:00 Välkommen & mingel

18:15 Break-Down Session #2
Tim fortsätter visa hur han jobbar med musik, mix och prodd. Precis som förra gången blir det ett öppet samtal och alla får vara med, ställa frågor, berätta hur man själv jobbar och delar med sig av tricks och tips. Ingen fråga är för konstig!

20:00 Mingel
Passa på att prata med någon du inte känner – det kan vara den person du skriver nästa schlagervinnare tillsammans med.

Anmälan

Du anmäler dig genom att klicka Kommer i evenemanget på Facebook. Om du saknar Facebook går det också bra att anmäla sig till info@creativehouse.se.

Kommer = anmäld
Intresserad = inte anmäld (än)

Vi ses på Creative House, i eventytan på plan 3.


Gå gärna med i vår grupp för Örebros yrkesverksamma musiker på Facebook. Om du inte är en professionell musiker, men ändå intresserad av den lokala musikscenen i Örebro, så är du varmt välkommen att gilla sidan Musikscen Örebro.