Live at Heart Creative 2019

Nu upprepar vi förra årets succé! Torsdagen den 5 september kan du komma till Konserthuset och träffa investerare, startupbolag och lyssna på intressanta keynotes, paneldebatter och scenintervjuer. Som vanligt fokuserar vi på entreprenörskap och startups utanför storstadsregionerna.

I delegatpasset ingår fri entré till hela festivalen, med musik, film och föreläsningar.

»Live at Heart Creative är årets grej för dig som är intresserad av startups eller entreprenörskap i stort, med föreläsningar, intressanta samtal och en stor energiboost. Att samla ihop entreprenörer på det här sättet och få chansen att både träffa dem en och en i utställningen och bli inspirerad av pitchar från scenen,« säger Fredric Öjebrandt, arrangör

På festivalen får vi bland annat träffa Marie Wall från Näringslivsdepartementet, Ruth Brännvall från Impact Invest Scandinavia, Ariella Rothstein från ICAx, Rebecca Holmberg från Backing Minds, SJs innovationschef, Voi scooters, 30+ startups och både lokala och nationella investerare.

»Det här är en möjlighet att träffa investerare och större bolag, som ICAx och Backing Minds, så det är en jättemöjlighet för dig som har ett bolag och vill promota dig – eller är nystartad och vill veta hur det fungerar i affärsvärlden. Vi fokuserar på bolag och entreprenörskap utanför storstadsområdena. Det gör oss unika!« säger Niclas Molinder, arrangör

Några av bolagen som ställer ut är Splitgrid, Youcal, B-engaged, Beescanning, iBinder, Qfog, Doctech Systems, Notyfile, Moonlight Focus, Seravi, Drop In Golf, TelliQ, Youcap, Duniani, Yrkespodden, Närke Fisk, off2off, Binary Brains, Epulze, Jetty, SoundLily, ProSk8, Gigital och Soundation, men listan fylls på hela tiden.

Evenemanget Live at Heart Creative är koncentrerat till en dag under festivalen, men under hela veckan kommer det att ske aktiviteter kopplade till entreprenörskap, innovation och teknik. Här vill vi framförallt lyfta fram ett Kidzhack för att inspirera unga entreprenörer.

»Det här är den fetaste konferensen i hela regionen,« kommenterar Sara Wimmercranz, CEO Backing Minds, förra årets konferens

På kvällen blir det mingelparty, prisutdelning och musik hela natten. Se hela programmet.

Sponsorer

Filminspelning

Tillväxtverket och Startup Sweden kommer att göra en film under torsdagen. På fredagen kommer de att sitta hos oss på Creative House under kontorstid, så att du kan prata direkt med dem, skapa nya kontakter och lära dig hur de kan hjälpa dig med bland annat finansiering.

Delegatpass

För startups och utställare kostar det 2 450 kronor att ställa ut. Då ingår utställningsmonter, lunch och middag under torsdagen samt två delegatpass med full tillgång till hela festivalveckan.

För investerare och besökare kostar ett delegatpass 2 195 kronor och då ingår lunch och middag under torsdagen samt ett delegatpass med full tillgång till hela festivalveckan.

Om Live at Heart

Showcase-festivalen Live at Heart är en av Sveriges och Skandinaviens främsta mötesplatser för musik, film och entreprenörskap. Festivalen lockar lockar besökare från hela världen. Förra årets musikprogram innehöll 230 band på 24 scener i centrala Örebro. Dessutom visades 40 filmer och runt 40 talare hördes i olika seminarier och workshops. Festivalen är inspirerad av SXSW i Austin.

Läs om Kidzhack