SJ är vår nya partner

Under de senaste veckorna har våra vänner från SJ AB varit flitiga besökare här i huset och vi kan äntligen berätta varför.

Precis innan jul signerades alla papper och tågoperatören kliver in på Creative House som officiell partner. Det innebär bland annat att vi medlemmar kan åka billigare tåg och att SJs affärskunder kan använda Creative House som sin tillfälliga arbetsplats.

”Vi är väldigt glada över vårt samarbete med Creative House. Det är ett naturligt led i vårt fokus på att nå entreprenörer och start-ups,” säger Christoffer Löfquist, chef för SJ Biz utveckling och support.

Alla som är med i Creative House kan åka med SJ till 15 % rabatt ända fram till 31 mars 2018. Därefter är det upp till 10 % rabatt på alla tågresor. Exakt hur det går till att boka rabatterade biljetter kommer vi att berätta om i våra interna kanaler.

Det finns många fördelar med att ta tåget – du kan arbeta eller surfa under resan. Du anländer mitt i city och behöver inte leta efter någon parkeringsplats. Dessutom är tåget överlägset bra för miljön, jämfört med till exempel bil eller flyg. Med SJ som partner och flexplatserna på Creative House kan vi erbjuda ett miljövänligt, modernt och prisvärt arbetssätt.

”Samarbetet mellan SJ och Creative House stärker vårt erbjudande för affärsresenärer som reser till och från Örebro,” säger Cadi Costivana, corporate partnership manager på SJ Biz.

Genom Creative House får SJ tillgång till sköna lokaler, inspirerande event och det omfattande nätverk som finns här i huset. Framförallt kan de erbjuda sina 20 000 affärsresenärer att kliva av tåget i Örebro, arbeta en dag på någon av våra flexplatser eller träffa sina kunder i något av våra konferensrum. Om du redan är affärskund hos SJ lär du snart få höra om Creative House i deras kanaler.

”Vi är mycket glada att SJ vill stödja vår satsning på att skapa ett mer attraktivt företagsklimat i Örebro. Vi känner att det här kan bli hur bra som helst,” förklarar Niclas Molinder, Creative House.

Vi kan redan nu skvallra om att SJ bjuder in till afterwork på Creative House redan den 8 februari. Då kommer det att komma politiker, kunder, föreläsare och artister som spelar live. Hela huset ska bubbla av järnvägsyra, tågeufori och spårglädje!

Lava Mahmod, Daniel Lerner, Niclas Molinder, Fredrik Öjebrandt och Cadi Costivana.