What about us and #metoo

Under hösten 2017 fick uppropet #metoo en enorm genomslagskraft. Hundratusentals kvinnor bröt tystnaden och berättade om de övergrepp som skett, både på arbetsplatser och i samhället.

Med anledning av detta bjuder Nordic School of Management in dig till en föreläsning – för att på ett konstruktivt sätt föra samtalet vidare. Föreläsningen kommer att centreras kring frågorna: Hur påverkar sexuella trakasserier arbetsplatsen och hur kan vi motverka dem?

“Jag tror inte det är möjligt att skapa en förändring om vi inte förstår varför det idag ser ut som det gör.” – Lovisa Johansson

Lovisa är en driven och inspirerande föreläsare som tidigare föreläst för elever, lärare, tjänstemän och politiker i frågor kring sexuellt våld och jämställdhetsfrågor. Hennes brinnande intresse för jämställdhetsfrågor har motiverat henne till att både starta och driva projekt. Hon drivs av att inspirera andra och att göra skillnad. Hennes övertygelse är att alla, både män och kvinnor, gynnas av ett jämställt samhälle.

När: Fredag 19 januari, kl 15:15-16.00
Var: Creative House, Älvtomtagatan 12 i Örebro

Föreläsningen är kostnadsfri och alla är välkomna – men anmälan krävs:

Jag vill anmäla mig

Foto © Nordic School of Management