Brabar AB har utbildat och utvecklat restaurangbranschen sedan 1995

Grundaren Hans Bihl är en av Sveriges mest erfarna och välrenommerade utbildare och spritsommelierer (Level 3 Spirits Awards – Wine & Spirits Education Trust). Han har under sina år genomfört tusentals utbildningar för branschpersoner och startat flera barutbildningar, bland annat YH-utbildningen International Bar Management.

Hans Bihl har varit kreativ ledare på Restaurangakademien, blivit Årets branschförbättrare på BCA-galan och arbetat med hundratals olika varumärken som Bols, Tanqueray, Smirnoff, Lagavulin och Zacapa.

»Med Brabar fick vi ett helt annat driv i vårt team; dessutom ökade snittnotan med tjugo procent,« säger Peter på SSP Arlanda.

Bland kunder och samarbetspartners finns sedan starten Diageo, Edrington, Monin S.A., Spendrups, Martin & Servera, Restaurangakademien, O’Learys tm, Scandic, Winn Group, Melander Group, SSP Restaurants och Visita.