Din externa dataskyddsresurs

Oavsett i vilken bransch du verkar vill du så klart kunna fokusera på din kärnverksamhet. I den verksamheten är det väldigt troligt att du hanterar personuppgifter – kanske om anställda, om kunder eller om kontakter i ditt nätverk. Att hålla sig à jour med dataskyddsförordningen (GDPR) och andra regler kan kännas omöjligt för ett litet växande bolag.

Det är därför vi på inTechrity finns till. Vi är ett litet team med jurister och informationssäkerhetsexperter som brinner lika mycket för vår kärnverksamhet som du gör för din, och vi ställer gärna upp som din externa dataskyddsresurs.

Vi har erfarenhet av allt från små startups till internationella koncerner; allt från frågor om vad man behöver tänka på när man mejlar till hur man kan använda AI för att skräddarsy sina digitala tjänster. Till oss kan du vända dig för att ställa frågor, be om hjälp med avtalsförhandlingar och granskningar eller beställa olika typer av utbildningar och workshops. Vi kan finnas som stöd eller driva ett GDPR-projekt från grunden.

Vad behöver just du hjälp med?

På Creative House sitter Sara Gandrén, som är jurist, medgrundare och partner. Hon hjälper gärna till med såväl det lilla som det stora – haffa henne i korridoren eller skicka ett mejl så berättar hon mer.