A Society – Samlingsplatsen för de skickligaste konsulterna!

Från en konsultmäklare till den nya tidens konsultbolag

Vi har ett arbetssätt som skiljer sig från många konkurrenter. Av oss kan du förvänta dig ett långsiktigt partnerskap och ett utbyte av kvalitetssäkrade premiumtjänster inom resursförsörjning.

En sak som alla vi på A Society har gemensamt är att vi älskar att lära känna människor och att sammankoppla rätt uppdrag med rätt person. Vi är ett konsultföretag som ser individen bakom Cv:t och vi brinner för att hjälpa konsulter till framgång. Med vår industriella kompetens, tillsammans med förmågan att skapa och utveckla personliga relationer, driver vi våra kunder och konsulters framgångar.

Relationsbaserad matchning

Vid registrering till vårt nätverk får man en personlig och dedikerad kontaktperson på A Society som arbetar proaktivt med att hitta rätt resurs till kunders verksamhet eller nästa uppdrag till konsulter som önskar en extra säljkanal.

Bransch- & domänexpertis

Vi arbetar nära våra kunder och har byggt upp en djup bransch- och domänexpertis som hjälper oss göra rätt matchningar mot kompetens, värderingar och personliga preferenser.

Kompetenta gränssnitt

Med våra kompetenta gränssnitt har vi svar på vanliga avtalsfrågor, lagstiftningar i andra länder, försäkringsfrågor och egenföretagande i stort. Vi kan vara en resursförsörjningspartner vid såväl enskilda förfrågningar, team- och arbetspaket oberoende av geografisk plats.